Κατασκευη e-shop με επιδότηση ΕΣΠΑ e-λιανικο

Μη κάνεις ένα απλό, βαρετό eshop που δεν θα έχει αποτέλεσμα, έλα να οργανώσουμε μαζί τη διαδικτυακή σου παρουσία και να απογειώσουμε τις πωλήσεις σας.

To e-shop σου θα είναι
Επιδότηση ΕΣΠΑ 2021 , 5000 ευρώ για κατασκευή e-shop

e-Λιανικό – ΕΣΠΑ 2021

Επιδότηση ΕΣΠΑ 5.000 ευρώ για e-shop. Κάντε την αίτηση τώρα και αποκτήστε το δικό σας e-shop 100% δωρεάν. Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα καλύπτει στο 100% όλα τα έξοδα για την κατασκευή, υποστήριξη και φιλοξενία ενός νέου e-shop λιανικής. Από όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα η επιδότηση e-shop 5.000 ευρώ, θα αφορά όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για το σχεδιασμό, την κατασκευή, την ανάπτυξη και την υποστήριξη ενός ολοκληρωμένου e-shop.

Η επιδότηση θα καλύπτει την κατασκευή και υποστήριξη μέχρι το ποσό των 5.000 ευρώ κατά 100%. Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων για την επιδότηση ιστοσελίδας (οι οποίες θα γίνουν ηλεκτρονικά) είναι η 31 Ιανουαρίου 2021. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχετε καταθέσει τη δική σας πρόταση όσον αφορά το σχεδιασμό, το αντικείμενο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του.

Η NetUUp αναλαμβάνει τη διαδικασία υλοποίησης του επιδοτούμενου προγράμματος ΕΣΠA, ενώ συνεργάτες μας αναλαμβάνουν και την κατάθεση του φακέλου σας, για την επιτυχή ολοκλήρωση και ένταξη στο πρόγραμμα.

Όλες οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που πλήττονται λόγω της πανδημίας και επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα ενισχύοντας το πελατολόγιο τους και τους τρόπους προβολής της επιχείρησης τους. Θα πρέπει να έχουν κύρια δραστηριότητα το λιανεμπόριο (ΚΑΔ 47 και αναλυτικά αυτού με εξαίρεση προϊόντων αλιείας και καπνού) 

Οι υφιστάμενες εταιρίες θα πρέπει να έχουν αποκτήσει το ΚΑΔ έως 30/9/19 ενώ για τις νεοσύστατες έως 7/11/20. 

To ποσό της επιδότησης θα φτάνει τα 5.000 ευρώ και είναι ευκαιρία να αναβαθμιστεί το λιανεμπόριο. Υπολογίζεται ότι 16.000 φυσικά καταστήματα θα επιδοτηθούν με αυτή την ευκαιρία. 

Όπως σε όλα τα προγράμματα του ΕΣΠΑ, έτσι και σε αυτό, απαιτείται σημαντική συλλογή δικαιολογητικών και μεγάλη προσοχή με δεδομένη τεχνογνωσία και εμπειρία κατά την διαδικασία υποβολής της πρότασης ενίσχυσης.
Η εταιρεία μας, σας κατευθύνει σωστά για την υποβολή του φακέλου σας μέσω των έμπειρων συνεργατών μας.

Τίποτα απολύτως! Η ορθή και επιτυχημένη υποβολή του φακέλου, εξασφαλίζει επιδότηση ύψους 100% της επένδυσης. Μέσα στο ποσό επιδότησης περιλαμβάνονται και τα έξοδα για την υποβολή του φακέλου σας.

Η ύπαρξη ιστοσελίδας ή ξεπερασμένης τεχνολογίας ηλεκτρονικό καταστήμα, δεν αποτελεί εμπόδιο για την ένταξη σας στο πρόγραμμα για την επιδότηση ΕΣΠΑ για κατασκευή eshop. Μέσω του νέου προγράμματος ΕΣΠΑ έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε ένα υψηλού επιπέδου ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ρεαλιστικά μπορούμε να σας ενημερώσουμε ότι η διάρκεια υλοποίησης κυμαίνεται από 2 εβδομάδες έως 3 μήνες ανάλογα με τις ανάγκες σας και τον τύπο του καταστήματος.  

Λέμε όχι στα παλια βαρετα e-shops

Μη κάνεις ένα απλό, βαρετό e-shop, που δε θα έχει αποτέλεσμα, έλα να οργανώσουμε μαζί τη διαδικτυακή σου παρουσία και να απογειώσουμε τις πωλήσεις σου

Εμείς από τη NetUup σας παρέχουμε

  • Συνεχή στήριξη και επικοινωνία

    Μπορείτε πάντα να στηριχτείτε στους συνεργάτες μας και να έχετε το αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε.

  • Hosting - Domain name - SSL

    Το πακέτο στήριξης των 5.000€ του ΕΣΠΑ σας καλύπτει τα παραπάνω έξοδα για 4 χρόνια μετά την ένταξη στο πρόγραμμα.

  • Google maps

    Διαδραστικός Google Map (χάρτης) για να εντοπίζουν οι επισκέπτες την τοποθεσία της εταιρείας σας.

  • Google Business

    Καταχώρηση επιχείρησης στο Google My Business για την εύκολη ευρετηρίαση της επιχείρησής σας στις μηχανές αναζήτησης.

  • E-Banking

    Σας δίνουμε επιλογές διασύνδεσης του ηλ. καταστήματός σας πέραν από τις συστημικές τράπεζες ή απλούστερα , της τράπεζας της επιλογής σας.

  • GDPR

    To ολοκληρωμένο σας e-shop έρχεται με πιστοποίηση καλής χρήσης των προσωπικών δεδομένων από πιστοποιημένο συνεργάτη της TUV Austria τηρώντας τους κανόνες του GDPR.

  • SEO

    Καθαρά και φιλικά στις μηχανές αναζήτησης (SEF) URLs. Συνολική μελέτη SEO του ανταγωνισμού και τοποθέτηση μετρητών ώστε να ανταποκριθείτε άμεσα στις προκλήσεις.

  • Μεταφορικά - Κουπόνια κ.α.

    Κανόνες Υπολογισμού Μεταφορικών Δυνατότητες Προσφορών με Κουπόνια / Εκπτώσεις Δυνατότητα Αγορών σαν Επισκέπτης (χωρίς απαραίτητη εγγραφή μέλους)

  • Ασφάλεια και ταχύτητα e-shop

    Προηγμένη Ασφάλεια δεδομένων & Ταχύτητα φόρτωσης του eshop σας.

  • Support

    Συντήρηση Ιστοσελίδας για τη διασφάλιση ομαλής λειτουργίας (ενημέρωση λογισμικών, ενημερώσεις ασφαλείας κ.λπ.) για τέσσερα έτη

  • Google Analytics

    Δημιουργία λογαριασμού Google Analytics για να παρακολουθεί ο πελάτης την επισκεψιμότητα της σελίδας

  • Οι παροχές δεν τελειώνουν εδώ

    Καλέστε μας και ρωτήστε μας για την προσφορά μας. Ας ξεκινήσουμε μαζί το ταξίδι στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την φόρμα ακολουθώντας το λινκ της σελίδας ή απλά καλέστε στο 6959-993722

Click εδώ